Thursday, 21 February 2013

It is a Farewell then :')

Assalamualaikum wbt . 

Okay , nampak tak ? Satu hari 3 post aku tulis arini *HAHAHA*
Nampak tak adrinalin-keterujaan di waktu itu? :D
*Harap harap bukan setakat tahi ayam hangatnya ni*

Alang alang ni kan , aku tulis aje la yang mampu ye dakk :)

Farewell ? 
Mesti ramai yang tanye untuk ape kan ? 
*bajet orang nak tau je kan*

Sebab ape 'Farewell' ? 
Moh ate nak ceghita 

2010

Aku diberi peluang untuk sambung la pengajian dekat Universiti Malaysia Perlis atau UniMAP .
Tapi , bila orang tanye aku ngaji dekat mane mesti cakap Universiti Malaysia PAHANG tauu . 
Ehh saket hati je bile dengar ! --'

UniMAP is the BEST technical universities in MALAYSIA taww . 
*jaja sikett IPTA terchentaa ni*

So , berbalek pade cerita 'Farewell' tadi . 
Aku dapat kos Diploma Kejuruteraan Metalurgi selama 3 tahun pengajian ahh .

Apa itu metalurgi ? 
Yang ini boleh jadi satu lagi post la *HAHAHA*
*idea semakin mencurah*

Okayy , aku taknak la berceghita pasal macam mana aku setadi semua bagai kan :)
Cume nak habaq mai kat hang yang krew krew #Metalurgi1013 sume 

OHHHSEMMM ! ! !

Perangai masing masing macam TAHII tapi we never FAKE ourselves la kan kan kan .
Okay macam ni , aku sumbat aje la gambar mane mane yang ade then aku point sorang sorang . 
Amacemm ? 

Annual Dinner '12
Ni gambar mase annual dinner hasil kelolaan junior kitorang . 
Ni la gambar yang paling lengkap kot --'
Means ade semua la . 

Tapi , masih belom menjawab kan kenape 'Farewell' tajokk die ? *HAHA*

Sebab , ni da last semester kitorang bersama . Praktikal masing masing tengah hadap sekarang . 
Aku je terlebih rajen sampai dapat buat belog entah pape ni :D

InsyaAllah , bulan September ni kitorang akan konvo la kot . Then masing masing nak bawak diri ikot pilihan masing masing dah :')

Macam saye , dah nak kawen pon ni *HAHAHAHA*
Gile ape , boxer setokin pon mak beli lagi :D

22 hb Mac ni kitorang akan ade Finishing School la . 
Alaa , macam pra-konvo la gitu gamaknye :)

Aku da nak abes idea da ni . 
Nak sembang pasal ape lagi ea ? 
Ahh , cukup sampai di sini la ea :D

Assalamualaikum wbt . 
PEACE Y'ALL
#DatoACMizal


No comments:

Post a Comment